top of page
orthopedagoog2.jpg

Over OrthopedagogenCollectief

OrthopedagogenCollectief is een initiatief van Quintes uit Uden voor de leden van de Nederlandse Vereniging van pedagogen en onderwijskundigen (NVO).

Op deze website vindt u meer informatie over onze speciale verzekeringen voor NVO-leden en kunt u een online aanvraagformulier downloaden. Dit betekent niet dat dit de enige manier is waarop u kunt profiteren van ons aanbod. Wij begrijpen dat financiële diensten persoonlijk zijn en bieden graag ook de mogelijkheid om vragen telefonisch voor te leggen aan onze deskundige medewerkers. Uiteraard is een bezoek van een van onze buitendienstmedewerkers ook mogelijk.

Heeft u een vraag over OrthopedagogenCollectief, uw verzekeringen of onze dienstverlening? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op

Over Quintes

AFM

De AFM is de gedragstoezichthouder voor de gehele financiële marktsector. Alle financiële instellingen staan op basis van verschillende wetten onder het gedragstoezicht van de AFM. Het aansluitnummer van Quintes is 12007341.

 

Adfiz

Adfiz is de grootste branchevereniging van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland. De leden van Adfiz hebben samen ruim 1600 vestigingen in Nederland. Financieel adviseurs die lid zijn van Adfiz zijn actief in verzekeringen, pensioenen en/of financiële planning, zijn professioneel en deskundig,  zoeken naar constante verbetering en die hechten aan maatschappelijke waardering voor hun werk. Quintes is lid van Adfiz.

 

NVGA

De Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA) is op 1 juli 1960 opgericht. De vereniging behartigt de belangen van gevolmachtigde assurantiebedrijven in het algemeen en van haar leden in het bijzonder. Het ledental vertoont ondanks overnames en saneringen in de bedrijfstak een stijgende lijn: medio januari 2006 waren 190 gevolmachtigde agenten aangesloten; de NVGA representeert daarmee ruim 85% van de volmachtkantoren.

 

De NVGA vertegenwoordigt kantoren die verantwoordelijk zijn voor een marktaandeel van bijna 13% aan premievolume schadeverzekeringen (excl.. zorg). In euro’s komt dat neer op 1,7 miljard premieomzet. Een indrukwekkend getal waarmee de NVGA haar positie binnen de branche ondubbelzinnig markeert.

 

De organisatie is daarom een natuurlijke partner in overlegorganen zowel binnen als buiten de verzekeringsbranche; de NVGA is vertegenwoordigd in talloze besturen, commissies en werkgroepen.

 

Sinds de oprichting van ons volmachtbedrijf is Quintes lid van de NVGA.

contact
Deel deze pagina:

OrthopedagogenCollectief

Een intitiatief van Quintes (voorheen Timmermans Koch en Brink) voor leden van de NVO.

Velmolenweg 52-54
5404 LD Uden

bottom of page